Hezký den! Před chvilkou jsem si dočetla váš článek a došla mi úžasná věc a to že vás znám...:o)Byli jsem s vašimi dětmi - Žanetou, Sárou a Mírou na enuretickém táboře a bylo to moc fajn...Zrovna včera jsme řešili přípravu letošního tábora a vzpomínali jsme na všechny děti, kteří s námi jezdily a teď už nejezdí...snad už proto nemají důvod :o)Napadlo mě,že kdyby ste měli zájem,možná i potřebu a chtěli byste přihlásit některé děti na letošní tábor, tak se určitě ozvěte.Termíny jsou dva - 1. nebo 2.14 dní v červenci. Jinak moc pozdravujte Míru, Žanetu a Sáru od Hanky, Honzy, Marka a Bohdanky. Mějte se krásně Hanka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.