Madlenko, ono by to chtělo také trochu tolerance. Já bych nenazývala husou toho, kdo si umí dělat legraci sám ze sebe...spíš mě napadá rčení...v souvislosti s tvou reakcí...cosi o té potrefené huse.... Promiň, že ti říkám Madlenko, ale Madelaine je moje známá z Francie (bývalá skoropatchyně) a nepatří právě k mým oblíbencům a tak bych nechtěla být zaujatá kvůli jménu :-))))) (to s tou zaujatostí byl vtip! :-))) Raději na to upozorňuji. Já sama řídím vcelku slušně a cca 12 let, ale i tak se mi občas povede také docela slušný trapas. No a na tyto mé trapasy žertem občas upozorňuju mojí maminu, která se teď (v 55 letech) statečně rozhodla udělat si řidičák :-)))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.