my jsme koupili baby vak. Jsem s ním maximálně spokojená, maličký usíná do 10 minut, většinou si k tomu pustíme nějakou hudbu, abych se nehoupala jen tak zbůhdarma 8-))). Problém akorát bývá, když ho chci dát do postýlky, musí spát opravdu tvrdě, aby se neprobudil - je potom dobré nejdříve odložit mimčo, vymotat ho z vaku a teprve potom dát do postýlky. Nebo ho tam šoupnout i se šátkem, nemusím ho potom už přikrývat (to ale pokud jde jenom o denní spaní).
Vak jsme pořídili, protože náš plně kojený bobek přibírá o sto šest - má teď 6 kilo, já jsem po císaři a už ho prostě neunesu. Tatínek nosí také, zatím doma, je to fakt úleva pro ruce - akorát ho musím naučit, jak fungovat s jednou rukou volnou 8-))).
Venku jsem zatím byla jenom jednou - pošta a drobný nákup, měla jsem pocit, že na mě koukají jako na ufona, ale je fakt, že jedna starší paní mě na poště chtěla pustit před sebe (škoda, že v jiné frontě 8-)))). Na krátké vzdálenosti nebo pochůzky super, souhlasím s názorem, že na delší akce je nutný kočár - s miminkem je třeba nosit spoustu věcí a těžko si dáte dopředu vak s mimčem a dozadu batoh. Kdyby ale existovala bezpečná parkoviště pro kočárky....
Předchozí