Tak to mě mrzí, taková zkušenost se zapíše víc než porodní bolesti. Na Bulovce jsem ztrávila týden, takže jsem potkala většinu personálu a na nikoho nepříjemného, neochotného jsem nenarazila. Jasně, občas nebyly úplně nadšené z dotazu a odpověď byla stručná. Ale s nějakým nepříjemných odseknutím jsem se nesetkala. Monitor nám taky vynechával a taky jsme se ptali:-). Na Bulovce rodila moje sousedka a kamarádka, loni, a byli taky spokojené. Takže se snad zlepšili a nebylo to "štěstí na směnu". Eva
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.