| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Moje manželka není blondýna

Ivule,
tak vidíš proto to asi tak nevnímáš.
Když jsem potřebovala někdy setřást chlapa, začala jsem očividně demonstrativně koketovat s jinym, to zabírá na 1000 procent :-)))) a ještě se nadobro urazí.
Policajty a) zvu na kafe a koketuju, když jsou pohledný, nebo b) se hádám když jsou hnusný a blbý -> ve většině případů.
A jak už někde výš napsala Cizinka, když jedu vlakem nosím (vozím) zavazdla se kterými si poradím hravě. Nedovedu si představit, že bych si vědomě naložila víc než dokážu unést, to bych byla skutečně hlupka... Taky pro Libika - situace já s obřím baťohem a kamarád s taštičkou se mi nestane. Jedině v případě, že vím, že se mnou nějakej chlap jede a já mu SAMA dopředu NAROVINU řeknu "hele potřebuju odvézt to a to pomůžeš mi?" Ale to je "kapku" jiná situace.
A nesnášim ženský, který si demonstrativně vezmou do ruky tu nejtěžší tašku a hází významný pohledy na přihlížející pány "no tak snad mi nějake gentleman pomůže" no tak takový jsou na ránu.... A bohužel je jich pořád ještě dost.
A z toho všeho vyplývá, že normální sebevědomá ženská si nepotřebuje hrát na diblíka. A jak by se ženská diblík dostala do politiky (no úplně blbá bejt nemůže - prostě si na to hraje)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.