Ireno, těhotenství se vyhnout můžeš, pokud dítě adoptuješ ;o) Jinak moje zkušenost s pády - za cca pět a půl let intenzivního nošení jsem s sebou flákla dvakrát. Jednou jsem uklouzla v lese a kecla si na zadek (děco se ani neprobudilo), jednou mě starší holčina stáhla na zem při vystupování z tramvaje - dopadla jsem na všechny čtyři, pod sebou nejenom dítě v šátku a i tu starší potvoru (obě děcka rozchechtané, jaká je to legrace). Oproti tomu kočárek jsem málem vysypala hned při první zkušenosti s eskalátory, nebýt manžela, který zachytil kočár i mne a tím jsem tak nějak s kočárkem tehdy skončila, protože jsem se začala bát :o) Poslední "hororový" zážitek s kočárkem je cca měsíc sarý, kdy mě kočár málem převážil při vynášení do schodů. Taky mám za sebou vysypané dítě z kočáru (opět - schody :o( Děcko bylo naštěstí zabaleno ve fusaku), převážený kočárek (vlastní blbostí), "vyhozená záda" (jak jinak - schody...). Na to, že kočár používám jenom jako doplněk k šátku je to až až :o( Takže z vlastní zkušenosti bych to s tím šátkem neviděla až tak zle ;o)
S.+++