Ivule, ja z jakychsi intuitivnich duvodu si myslim, ze bys si podepsala pod mym popisem meho chovani a nechci ti pripsat slepici nravy. Ja jsem jen ti vysvetlovala oc jde v severoamerickych feministickych nravech a v cem spociva jejich ucinnost. A take chtela jsem rict, ze vsude Evrope vcetne CR je co v teto oblasti dodelavat. Nemusi severoamericke (elitni) nravy nutne stat se nravami ceskymi, a mne take neurazi ten chlap, ktery se mi nabidne pomoct s taskou ci s kufrem. Pokud to nebudu mit opravdu nezvladatelne tezky, tak to s podekovanim odmitnu, anebo udelam si z toho jemnou srandu - jak kdy. A chapu take toho chlapa, ze oni neumi z nasiho cela vycist zda nejsme feministky. Ale jestli nekdo v mem okoli jevi znamky haraseni nebo diskriminace, tak se zcertim i presto, ze to se primo mne netyka. Ve pripade haraseni samozrejme se zeptam se te zeny. Ale je to o te solidarite a odvaze, ktere prece hodne z nas prece chybi. A take zastat se nekoho jineho je take snadneji nez hajit svoje zajmy.
Předchozí