už se moc těším na další tvůj článek. Já prošla vymoženostmi českého lázeňství v dětské léčebně v Lázních Bělohrad. Zajímalo by mě, jaké teď bereš léky a jak chráníš Janinku, aby nedopadla jako my. Pokud by tě zase něco naopak zajímalo o mě, ráda ti to napíšu. Jinak ti moc gratuluju k Janince, plánuješ ještě jedno dítě? Osobně bych řekla, že na tu naší nemoc zatím funguje spolehlivě jen jedna věc - nezdolný optimismus.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.