Ahojky,
taky Tě moc zdravím. Měla bych dotaz ohledně této nemoci. Již přes půl roku mám neustále, ale stále neurčitelné potíže. Mám problém se štítnou žlázou, beru Letrox, psychické potíže z toho,že nevím co mi stále je ( beru antidepresiva Trittico), léčím se s páteří (hrudní kyfoza a skolioza) a na plicním (na dříve proběhlý zánět pohrudnice). Na to, že je mi 32 let se mi toho zdá až moc,(vím, může být i hůře), ale v porovnání s tím jak jsem se cítili třeba před rokem, tak nic moc. Mám dcerku, které budou 3 roky, jsem ještě na MD.
Proč to všechno píši, v poslední době, (asi tak měsíc), mne začaly trápit bolesti kloubů, tato bolest se mi růžně stěhuje a neustále opakuje. Je to taková píchavá bolest (v zádech - to vím, to bude od páteře), ale dále kyčle, kolena, zápěstí, klouby na prstech a nepříjemné je píchání jakoby zepodu chodidel, hlavně při stání. Je možné, že by se jednalo o tuto chorobu. Jakým vyšetřením se dá rozpoznat?
Omlouvám se, že třeba beru prostor někomu, kdo má opravdu velké problémy, ale můj stav mně už delší dobu znepokojuje. Běhám po doktorech a nikam to zatím nevede.
Přeju hodně sil a děkuju za případné rady.
Katka
Předchozí