Ahojky všem,
také jsem hledala nějaký šikovný přivýdělek,až mě známá přivedla na skupinovou diskusi, a od té doby nikam jinam nechodím. Jsou to různé besedy o výrobcích apod., v různých firmách, kde se člověk občas i něco zajímavého dozví, nebo si jednoduše odpočine, pozná nové lidi apod. A za to dostane vždycky peníze od 100-1000 Kč (záleží podle nabídky a času, průměrná délka diskuse je kolem 90 minut) a často i občerstvení, já to považuji za příjemné vytrhnutí ze stereotypu. Navíc se to koná v odpoledních hodinách - začátky cca 16-19 hodina, kdy mi malého pohlídá manžel, a jiní příbuzní.-). Chodívám většinou na tyto diskuse s kamarádkou (není to zas takový problém), takže pak jdeme třeba na kafe.-).
Na tyto diskuse hledají ženy, ale i muže zprostředkovatelky, ale pozor, ne všechny jsou slušné a odpoví Vám.Některé jsou navíc agresivní, čili tak trochu na hlavu… Ano, již jsem se setkala s ledasčíms (na diskuse chodím cca ¾ roku) – jedna mě napadla, že jsem podvodnice, druhá napadla mou kamarádku, že uvedla jiné povolání než před půlrokem (prostě ho změnila) apod. Tyto diskuse se hodně inzerují na jobs.cz , ale opravdu si dávejte pozor, ne všechny dámy jsou seriózní! Pokud bych měla doporučit jednu zprostředkovatelku, tak uvádím její mail (mám její souhlas): pruzkum.t@seznam.cz. Když jí napíšete, určitě něco pro Vás bude mít.
Já jdu od ní zrovna za týden, tak se tam třeba sejdeme.-)
Předchozí