mám 5 měsíčního chlapečka dělala jsem to stejně a klidně koj přes den jak si řekne to časem ustoupí a řekne si po 2 pak 3 hodinách.A odnaučování v posteli nevím jak to dopadne,ale pokud nechce usnout v postýlce tak ho nakojím a dám do naší postele a jak se vzbudí na papání tak ho položím do postýlky a spí tam do rána.A už ho beru z postýlky a zase dávám zpět.budí se mě tak 3x za noc a už mu neva,že je tam.Tak třeba časem odbourám i to první usnutí:-)u nás v posteli.Je sice hezké co píší jak by se mělo,ale děti v posteli mají všichni kolem mě tak to neřeším a dělám to tak at je v pohodě mimino a snažím se to přibližovat k tomu jak by to mělo zhruba být.-)Tak at to zvládneš Radka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.