| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Moje manželka není blondýna

Maki, neni to zadna chyba:-)), nikdo tady neni kazdy den, jen jsem chtela dockat se odpovedi na znovu otevrenou diskusi a take poopravit tvuj dojem o feminizmu, ktery hodne kdo popisuje jako bojovnicke hnuti. No ja si myslim, ze mozna bez muze prezila, ale nedela mi treba potize priznavat, ze na jednom konkretnim citove zavisla jsem a nejsem nezranitelna. Ale soukromy zivot je jedna vec, ale podminky pro diskriminaci ve sfere verejne je neco uplne jineho. Tady se diskutovalo o jistych kulturnich predpokladech pro nerovnopravnost - sexistickych stereotipech o neschopnosti zen ridicek, tak jen jsem zkousela vysvetlit, ze protest od Madelaine nebyl uplne mimo.
(O tom autu na posled - bylo to neco co vyplulo z diskusi s Libikem, totiz ona se mne zeptala, jestli umim opravovat stare auta, coz ja opravdu neumim:-)), domnivam se ze spousta mych znamych chlapu take ne. Ale moje credo jednat jako zena samostatna ma jiste vyhody, to se proste vyplati na pracovnim trhu... Pro mne opravdu neni tezko se predstavit ze sousta ceskych rodin na nova auta nemaji:-))),vim, jaky je prumerny plat, a o tom moje pointa opravdu nebyla, alespon jsem nechtela, aby to tak vyznelo.)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.