Ahojky Milado i všechny ostatní děvčata.
Tak tady 3.den čtu všechny Vaše příspěvky a musím s politováním konstatovat, že jsem na tom stejně od svých 6-ti.týdnů života. Moje maminka si s mým atopickým ekzémem, alergií a náběhem na astma užila své. Neustálé navštěvování lékařů, ať už kožaře, či alergologa. Podotýkám, že moji rodiče jsou oba dva naprosto zdrávi.
Touto cestou jsem Vás Milado chtěla tedy poprosit o bližší informace o dietě v těhotenství.
Jinak můžu jen podotknout, že na začátku těhotenství jsem byla celkem o.k. s ekzémem a najednou přišel nečekaný zlom.Jsem celá kompletně osypaná. Tělo šíleně svědí, mastičky nezabírají. A aby toho nebylo málo, vykvetl mi na těle již druhý pásový opar. Jedna kožařka silnější masti zakázala i s uklidňujícími antihistaminiky Claritinem, druhá povolila. Alergoložka mi sdělila, že Claritin je při graviditě jako jeden z mála nezávadný při jeho užívání.
Tak nyní jsem ve všem na vážkách, pěkně zmatená. Jídlo jím zatím normálně vše jako doposud, ale po prostudování všech Vašich článků a dodatečných příspěvků mám obavy o naše budoucí miminko, i když jsem spíše smířená, že s největší pravděpodobností bude nemocné jako já.
Předem děkuji a přeji všem maminkám zdravé děti, málo problémů a pevné nervy.
Zdravím Vás Blanka
Předchozí