Když bylo našemu chlapci 23 měsíců,povedlo se mu zamknout se v autě(klíčky zůstali uvnitř) díky tlačítku,které umí zamknout všechny dveře. Přední dveře mají el. stahování oken - bez zapnutého klíčku to nefunguje.Takže i když okna otevřít Kryštof umí,nebylo mu to moc platné. Asi po dvaceti minutách, kdy manžel jel půjčeným autem domů pro náhradní klíče,jsem já a moje maminka běhali okolo auta a vymýšlely jsme jak ho zabavit (malej to docela bral jako legraci,bát se začal až po těch 20ti minutách) jsme si všimly,že zadní okna jsou na kličku a bylo vyhráno. Štofi rychle pochopil co a jak a rázem bylo auto otevřené.Jak se nám všem ulevilo. Manžel přijel už když byl kluk venku, ale trasu zvládl ujet velmi rychle. Dnes už se tomu jenom smějeme.
Podruhé jsem se za špatně uložené klíče proklínala asi před měsícem.Malý (29 měsíců) zůstal na dvorečku, klíče ve dveřích z jeho strany. Jen jsem si odskočila na wc. Ven už jsem se nedostala. Okno to jistilo (jako v dětství).Jo, holka za blbost se platí, řekla jsem si.
Předchozí