Jsi si zcela jistá, že to jsou vaječníky? Ptám se jen proto, že mě v každém těhotenství chytaly křeče v podbřišku po stranách. Kamarád porodník říkal, že to můžou být nějaké srůsty po zánětech ve vejcovodech (už je to dávno, doufám, že dobře reprodukuju). Mně samotné to i v tomto těhotenství spíš připadá jako bolest břišních svalů, které dostávají pořádně zabrat. Někdy, když špatně (tj. rovně, ne stranou) vstávám, úplně zaskučím. A to mám zato :-)!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.