Chtěla bych se přidat k názoru, že každý má svobodnou volbu ve výběru kočárku a každému vyhovuje něco jiného. Já, když jsem loni touto dobou vybírala kočárek, upoutal mě TAKO Natalia a měla jsem tenkrát docela velký problém ho sehnat (okolí Pardubic). Jsem s ním moc spokojená (když pominu váhu kočárku, ale i to se dá zvládnout a při svých 165cm jsem schopná ho dát i do kufru Octavky), v létě jsem byla ráda, že je celkem prostorný a vzdušný a v zimě jsme se tam vešli bez problému i s fusakem. Nyní jezdíme vzadu s odepnutou boudičkou a malému se to moooc líbí, že může klečet nebo ležet na bříšku a pozorovat co se před námi děje...A když sedí tak ho prostě přikšíruju, aby mi neutek :D S přehazováním rukojeti nebo s brzdama jsme problém zatím neměli a to je kočár v provozu každý den. Jediný problém jsme měli s tím, že kočár zatáčel k jedné straně, ale to nám v obchodě dali dokupy.
I když jsem s kočárkem spokojená, stejně budem teď na léto kupovat golfky (CAM Portofino) - jsou maličké a skladné; a na zimu zpátky do kombinace!!!
Přeju šťastnou ruku při výběru kočárku a doporučuji prozkoumat internet a kamené obchody a kočárky vyzkoušet.
Předchozí