Bydleli jsme čerstvě v novém bytě a já během 1.týdne vytopila sousedku a málem jsme vyhořeli. S tím ohněm se to seběhlo následovně....Ráno jsme se synem ješte polehávali v posteli. Já jsem dopspávala, brouček si vedle mě hrál. Najednou ho napadlo vzít lampičku, kterou jsme měli na nočním stolku a nějak se mu povedlo ji zasunout pod polštář. Potom taky usnul a jak si tak ve spánku cestuje, asi přilehl spínač...Vzbudila jsem se strašným zápachem a uviděla polštář v jednom ohni, jenom kousek od jeho hlavičky. Naštěstí se mi to podařilo hned uhasit. Při předsavě, co se mohlo stát...dlouho jsem se z toho nemohla vzpamatovat. Teď už si s malým nedovolím ani na chvíli usnout a hlídám ho jako oko v hlavě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.