Ahojky, tak vám držím palce ať všechny vyšetření máte v pořádku a tu operaci co nejdříve za sebou. U nás teď řádí virózy - kašel + rýma...tak doufám že vy jste v pořádku. Já tu Káju vážně nemůžu nechat ani na minutu samotnou. Teď jsem byla hodít pytlík do čaje a říkám ji ať mi nešahá na počítač. No a za pár vteři jsem zpět a ta potvorka mi hlásí že tam něco zmáčkla ( no líbila se jí reklama Permoníku - penzionu ) a tak je to se vším - co zakážu nebo ne s toho si hlavu nedělá. :-)) S tou večeří - třeba tě manžel ještě překvapí ( nebo místo večeře nějaké šperky, zlato diamanty a drahé kamení :-)) Neboj u nás to je každý rok napsáno v kalendáři - tak aby si Horymír ( jo tak se jmenuje můj manžel - už jsem si zvykla a už se mi to i líbí ) určitě všimnul a vyhnul se tak výčitkám že ZAPOMĚL.
Na zítřek mám nachystáno žehlení, takže mám taky o zábavu postaráno zatím co bude Kája ve školce.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.