Milý rodiče! Jsem 17-letá studentka obchodní akademie a mám strašně moc ráda děti. Od malička jsem se starala o svého mladšího bratra a teď i o své 3sestřenky a 1bratránka. Sháním nějakou brigádu, ale tohle by mě bavilo nejvíc. S dětmi si rozumím, zvládám i ty úplně nejměnší. Čas mam ale bohuzel kvuli skole pouze v odpoledních hodinách, o víkendech, ale i v noci, záleží na dohode. Je mi jedno, jestli by slo o hlídání dlouhodobé nebo jen nárazové. Pokud byste meli zájem, volejte 732 119 399, budu moc rada =) Ječmínková Nikola
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.