holky nechci vam do toho kecat,ale u nas doma a v okoli bydliste se rika frnda u feny. Carina se mi fakt libi,ale u nas sme zavedli klasickou pindulku a pindika. To co sem tady obcas cetla me dost zarazi,rikat teda malemu diteti umyj si curaka nebo vaginu,kundu to se vam zda vhodne pro male deti?Tak na stredni mozna a i tak mi to prijde vulgarni. U nas doma se tomu rikalo lulina a ja to slovo uplne nesnasela,nevim proc,ale bylo mi hrozne protivny. Tak pindikum a pindulkam zdar :-))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.