Myslím si, že prohlížení si pohlaví ve školce mezi dětmi vubec nesouvisi s resenim problemu kontaktu dítěte s jinou osobou z důvodů sexuálních a také tak k tomu přistupuji...a nevidím důvod, jak by to mohlo ovlivnit mé vysvětlování mým dětem...pokud mi děti řeknou, že si ve školce prohlíželi "pipiky" a "pisule" s pousmáním jsem se jich zeptala jestli ho mají jiné než oni a řekly, že ne (mám holku a kluka) tak jsem se zeptala, co je na tom zajimave? a rekly, ze nic, ...neco vic z toho delame my dospeli a prave proto to deti tak zajima...samozrejme, ze jim vysvetlim, ze hrat si s vlastnim telem je prijemne, ale jenom pokud je u toho nikdo nevidí...take jsou pouceni, ze existuji nemocni lide, kteri druhym ublizuji treba i tim, ze si je prohlizi a sahaji na ne a to se nesmi delat...jinak se mi ten clanek take nelibil...neni v nem nic moc prinosneho, spis archaickeho...chce postihnout spoustu temat najednou a proto mi pripadaji jednotliva temata nedotazena...bez sexu bychom tady pomalu nikdo nebyl a pritom k tomu pristupujeme jako by to bylo neco speciálního, ale vrazdy, ublizovani a podobne veci si naše děti uvědomují skoro denně i když to tak nechceme a všichni ví, že to normální není...
Předchozí