Mirko, chci ti vyjádřit soustrast či možná lépe soucit. Já jsem přišla o dítě ve 20. týdnu po amniocentéze. Nemocniční procedura je velmi ošklivý a bolestivý zážitek a k tomu ještě nemocná duše a srdíčko, bolavé tělo a prsa... Chvíli to trvá než se z toho člověk oklepe a zahojí. Mně to trvalo určitě půl roku a zasáhlo to trochu i do vztahu mezi mnou a mým mužem. Málo mužů je schopno vcítit se do partnerky a tak jsme byli každý trochu jinde. Teď už je to dobré(ťukám) a znovu čekáme. Modlím se, aby bylo vše vpořádku. Na amnio už nejdu. Přeju ti rychlé zotavení a hodně radosti z tvé rodiny, Katka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.