Ahoj holky, znáte knížku "Tajemství výrobců potravin"? Napsal ji potravinářský chemik (Vít Syrový se jmenuje) a píše se v níc o všech chemikáliích, který se dneska do potravin přidávají. No moc optimistické čtení to tedy fakt není. Ale proč to píšu: Součástí knížky je takový "tahák". Proužek papíru, na kterém jsou všechna "éčka" rozdělená přehledně do 5 skupin, od těch zdraví prospěšných až po ty nejškaredější. Tahák se poskládá do peněženky a žádný výrobce už vás neoblafne. Vřele doporučuju. Knížka se myslím vůbec neprodává v knihkupectví. Kdyby to někoho zajímalo, můžu zjistit, kde se dá sehnat. Az.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.