Dobrý den, taky bych chtěla poprosit o radu. Ke dni 30.6. mi končí smlouva na dobu určitou. Termín porodu mám 24.8. Chtěla bych se zeptat, jak to se mnou bude po skončení smlouvy? Na MD můžu nastoupi max. 8 týdnu před porodem. To se mám na 5 dni zaregistrovat na úřad práce? Nebo jak to mám udělat. Kdybych se třeba domluvila s Dr. že nastoupím na MD od 1.7, což je hned druhý den po skončení smlouvy, tak se nemusím už nikam hlásit? Jenom na sociálku? Můžete mi to prosím někdo objasnit? Děkuji...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.