Ke kampani: nepokladam ji za nijak spatnou ci skodlivou. Skodlivejsi mi prijde falesny jemnocit, ktery je i v nasledujicich prispevcich prezentovan. Nejsem proti potratum pokud je chapana jako posledni a konecna moznost, mam taky male dite a taky precitlivele. Ale argumentovat prave jimi mi neprijde ferove. Jako jim vysvetlime jine veci, ktere jeste nejsou sto si prebrat v hlave sami, proc to najednou nezvladneme ted? Jak uz nekdo psal... maso taky neni to abstraktni cosi naporcovane v balickach, ale jsou to mrtva zvirata a nase nevegetarianska rodina je mrtvolkozrava:-} Ale ke kampani... nemam problem se zobrazovanim pravdy. Takto potrat vypada a tim ze budeme zavirat oci tu bude stale pretrvavat ten omyl, ze jde JEN o zenu a jeji jakousi svobodu a pravo na telo a potrat ze je JEN vydelanim cehosi, co ani nepojmenujeme. Je potreba videt i druhou stranu mince... jsem ted opet tehotna s druhym ditetem a rozhodne se tu nehraje JEN o moje telo... Takze pokud nekdo vypusti z ust neco o pravu zeny chovat se jak chce, proc by nekdo nemohl jen vylepit plakaty? Kde je ta tolerance?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.