Já jsem jen reagovala na Tvoji otázku: To mám dítěti říct, že ho maminka zabila, protože ho neměla ráda? Moje odpověď zní ne, protože to většinou není pravda. Malý dítě by možná jen vidělo ručičku a ani by nepochopilo, že je utržená a pochází z potratu.
Co bys řekla u billboardu se staženou liškou? Já že někteří lidi jsou zlí a kvůli parádě i zabíjí zvířátka a protože takový věci by se neměly dělat, tak to někdo vyfotil, aby dobře viděli kde se ta jejich paráda vzala.
Obdobně u billboardu "nedělejte ze svého žaludku hřbitov", že maso je ze zvířátek, která se předtim musí zabít a proto ho někteří lidi nechtějí jíst a ti kdo ho jedí (jak už tu někdo psal - stejně jako v přírodě lev musí sníst antilopu, aby moh žít) by ho měli opravdu jíst, aby neměli hlad a ne si s ním hrát nebo ho házet na zem.
Jinak ale naprosto souhlasim se Sally, že kampaň o možných formách antikoncepce a věcech souvisejících by měla mnohem větší smysl a současný billboardy pokud vypadají jako ten v článku jsou dost mizerný - hlavně nevim kolik puberťáků se ztotožní s poděkováním rodičům za to že žijou, když se s nima zrovna hádají nejvíc za svůj život...
Předchozí