| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Informační kampaň k prevenci umělých potratů u dospívajících

Je to u skor dva roky kdy jsem nechtěně v 17 letech otěhotněla naštěstí přítel mě podržel a říkal že bude souhlasit s jakýmkoliv rozhodnutím které udělám. Chtěla jsem jít na potrat bylo to pro mě těžké ale nikdy jsem neviděla jak vypadá potracený plod ano jsem nevěděla že když je tak malý má už ruce a cítí doktor mi říkal že to nic není že jsem příjdu uspí mě a bude to! Cestou do menocnice na zákrok jsem potkala jednu paní rozdávala letáky, byly tam na nich potracené plody nikdy předtím jsem nic podobného neviděla bylo mi strašně zle a neveděla jsem co děla neměla jsem ani dokončenou školu. Na potrat jsem nakonec nešla nedokázala jsem to ted mám nádhernou zdravou holčičku a děkuji za to byl to asi osud že jsem potkala tu paní...nedovedu si představit že bych žila s tím že jsem zabila svoji dceru

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.