Mirko, přečetla jsem celou diskusi - naprosto s tebou souhlasím. Popoudilo mě už v článku prohlášení psycholožky, že Na jedné straně se společnost nechává dobrovolně zahlcovat násilnými scénami ve filmech, zprávách, počítačových hrách a zároveň ji děsí pravdivé informování o metodách umělých potratů. Považuju sebe i svou rodinu za součást společnosti, ale podobným věcem jsem se vždycky snažila sebe i své děti nevystavovat. Stejně tak mě neděsí pravdivé informování o metodách umělých potratů, ale nesouhlasím s tím, aby tyto informace byly vnucovány formou bilboardů. Někdo tu psal, že dnes je možné zaujmout jen "šokem". Děsí mě, kam to povede. J.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.