S náma se doktoři moc nepárali.U mojí teď už 4,5 leté holčičky se AE projevil prvně ve 2,5 letech hned po skončení léta,kdy jsme hojně navštěvovali letní plavárnu.Ale objevil se jí jen na obou holeních ,tedy místa řekla bych netypická.A ty svědění ,děs.Děcká doktorka řekla promašťovat,něco nám předepsala,ale řekla bych spíš horší.Měla to spíš jako živé.Asi po půl roce jsem se sama odhodlala ke kožnímu a dokoncek primářovi nemocnice,ale y jeho dost arogantního přístupu sem nebyla moc nadšená.Jedním okem se na Klárku juknul a když jsem mu řekla že mám astma tak to byla hotovka.Vyfásli jsme kortikoidní masti,ještě nějaké promašťovadlo a knížečku s chováním k atopikům a konec. Musím říct že jsem kojila do jednoho roku a 7 měsíců jenom kojila ,krupicovou kaši nikdy neměla a ani jí nyní nemá ráda.Instantní jídla nedělám,Do bazénu nechodíme,ale má to stále.Občas namažu tak 2x,3x po sobě tím kortikoidem a ono to jakš takš zmizí.Nekoupu jí,jenom rychlá sprcha vodou.Apídím se po zázračném léku.jeden mi poradila zákaznice a mají ho jen v některých lékárnách.Hydratuje pokožku a řekla bych že je fakticky fajn.Má-li někdo zájem tak je to ATODERM P.O.ZINC creme.Nezmizí to úplně,ale nemusím tak často ty blbý kortikoidy.nechci jí tím mazat,ale když je nejhůř,dyť to znáte.A ty noce ,když jí chudince jemně šmrám nožičky,aby si je ona sama nerozškrábala .Taká jsem omezila mléčné výrobky,což mi doporučil jeden léčitel a pila jen soojové mlíko.Snad jí jednou něco zabere.Jo a ta mast stojí kolem 250kč. mějte se
Předchozí