Ahoj,
pouze ke tvé odpovědi.
Tvé otázky typu ... a pokud by ... jsou pouze hypotetické, tzn. pouze tvůj předpoklad co by, kdyby, takže nevídím důvod se k ním vyjadřovat. Pokud ty ukazuješ utrhané ručičky nenarozených dětí svým dětem, je to tvoje věc.
A co se týče mateřské a muže nemám tři zaměstnání pro nic za nic a rozhodně nelze říct, že by mě manžel živil. Plánuju přestávku pouze na cca 6 týdnů kolem porodu a pak se opět na částečný úvazek vracím. A navíc, neplatím si troje sociální pojištění, jenom kvůli svému dobrému pocitu.
Můj příspěvek byl především o tom, že celá ta slavná kampaň místo aby byla směřovaná na skupiny lidí, které má oslovit, straší především ty, kterých se v podstatě netýká.
Vlastně by mě zajímalo, kdo tu kampaň financuje, když si může dovolit vrážet finance do bilbordů strašících malé děti a těhotné ženy např. po amnio čekající na výsledek. Proč se neptáš, jestli by nebylo daleko efektivnější zaměřit kampaň na rizikové skupiny? A nebylo by to ve finále levnější s daleko lepším výsledkem?
Na střední škole jsem zažila protidrogovou kampaň včetně přednášek a dalších věcí, která byla zaměřená na středoškolskou mládež, byla načasovaná do rizikových let a přitom neděsila další lidi v okolí.
Michala
Předchozí