Tak já o pití maliníku "slyšela" poprvé teď a tady. I bez něj jsem měla rychlý, nekomplikovaný porod. Původně jsem byla přijatá na porodní oddělení na pozorování kvůli krvácení (bez bolestí i bez kontrakcí). Po hodině pobytu tam mi začaly bolesti hnedle po 2 min. a další hodinu na to mi sestřička sdělila, že mám půlku porodu za sebou, stihly mě akorát vyholit a já se osprchovala. Za 15minutový pobyt na porodním sále byl syn na světě. Takže si nemyslím, že by to bylo pitím čaje, ale spíš pomohla psychická pohoda a tak trochu náhoda a štěstí. Porodům zdar :)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.