Terezo,
nevím, jestli to zachrání nějaký lidský život - kolik kuřáků např. přestalo kouřit jen kvůli fotkám prokouřených plic a varováním na krabičkách cigaret???? Většina si dál v klidu zapálí i ve společnosti svých dětí! Vím, že nemůžu porovnávat kouření s potratem - jen mě to tak napadlo!
Já se naopak bojím, že tato kampaň může stát i nějaký život! Jsem maminkou, která přišla o své chtěné děťátko ve druhé polovině těhotenství (už jsem tu o tom psala). Můžu zodpovědně říci, že pokud bych bez jakéhokoliv varování viděla takovýto billboard během řízení, tak by mě to šokovalo natolik, že bych další řízení asi nezvládla! Snad bych měla sílu zastavit někde u krajnice. Ale možná by to dopadlo hodně špatně!!!
Bohužel jsem si prohlédla všechny ty obrázky - je to děs! Jsou tam mnohem horší, než ten úvodní s ručičkou... Jak můžu vědět, že na některých není fotografie mého dítěte? Nevěřím tomu, že nějací rodiče dali souhlas k tomu, aby fotografie mrtvolky jejich děťátka visela na nějakých billboardech po celé republice!!!
Předchozí