Já zas hodně věřím na lněné semínko. Při prvním těhotenství jsem chtěla být extra poctivá a začala ho pít brzo a okamžitě mi hrozně vylezlo CS a malinko jsem se začala otevírat (asi kolem 32.týdne). Tak jsem honem rychle semínko vysadila, CS se zase hned snížilo a začala s jeho pitím až po 36. týdnu. Myslím, že mi moc pomohl, porod byl šestihodinový a bezproblémový.
A holky, nebuďte tak hádavý! Prostě na někoho to funguje, na někoho méně, každej z nás má citlivost jinou, ale rozhodně stojí za to přírodní preparáty (nemluvě o tom, že jsou za pár korun) vyzkoušet!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.