Azalko,doporučuji Ti i knihu,Co byste měli vědět o potavinách a Nebezpečné plísně.V Praze jsou k dostání.Po přečtení těchto knih jsem udělala značnou změnu v našem jídelníčku.A co se týče éček,tak je jasné,že se bez nich průmyslově vyrobené potraviny neobejdou.Nevydržely by tak dlouho.Proto je lepší věnovat trochu více času přípravě jídla a používat co nejvíce přirozených potravin.Jídlo má aspoň větší radiovitalitu a člověk nemusí běhat se seznamem éček po obchodě.:-)))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.