Přidat odpověď
Tak konečně se dostávám k psaní.
Vše je v pořádku, rekonvalescence probíhá úžasně, Lucka má dokonce zvýšenou chuť k jídlu, je z ní vyloženě Otesánek:-)))) Dřív jsme jí do jídla museli téměř nutit, teď není problém si několikrát přidat:-)))
Ve středu jsme nastoupily, na příjmu strávily dvě hodiny:-((, pak se doktor ptá na ty samý věci, co člověk vyplní předem do dotazníku (na co ho teda dávaj, to fakt nevím), přišly jsme na oddělení. Sdělení, že oběd není ani pro děti natož pro maminky (přitom nástup do nemocnice na příjem v 9,30 hod), no nic pro Lucku jsem jídlo měla, přepokládala jsem, že pro ní nebudou mít dietu. Jinak už vše celkem pohoda, dokonce neměli nic ani proti tomu, abych tam zůstala i přes noc. Sice na gauči v herně, ale furt lepší než ubytovna v jiné budově. Večer už dostala prášek, v noci ve čtyři další, od té doby nic nejíst, nepít. Na sál šla až kolem desátý, takže celý dopoledne jsem jí vysvětlovala proč nesmí jíst ani pít. Jo, ještě ve středu navečer měla 37,3 teplotu, takže hrozilo, že jí nevezmou.
Ze sálu ji přivezli během půl hodinky, když jí odváželi šla jsem s ní až těsně před operační sál. Spala dlouho, děti, co přivezli po ní, už byly dávno vzhůru a Lucka nic. Trošku mně to znervozňovala, ale prý je to dobře, že zaspala alespoň ty největší bolesti. Po probrání byla docela dobrá, hodně spala, tekutiny po čtyřech hodinách v pohodě, později malinko zvracela, ale nebylo to nic dramatického.
Ve čtvrtek jsem tam s ní zas zůstala přes noc, tentokrát v křesle na pokoji. V pátek byla ještě hodně spavá, ostatní děti úplně fit, ale prý je to běžné. Tak v poledne jsme šly domů.
Od soboty už je úplně fit, nebýt zalepený pupíček a rozpíchané ruce, nikdo by nepoznal, že byla na operaci:-))) A jak už jsem psala, značně se jí zvýšil apetit:-)) Nevím, jestli je to jen těmi dvěma dny bez jídla, jestli jen dohání nebo jestli to už bude trvalé, ale je to fakt změna:-)))
To je z nemocnice asi tak vše, omlouvám se za román:-))Ale chtěla jsi podrobnosti:-)))
Jinak máme v albu nové fotky, tak můžete mrknout.
Mějte se hezky
Alena
Předchozí