Martino, děkuji moc za hezkou odpověď na můj článek. Úplně mě dostalo, že máš tři děti a klidně do toho jdeš znovu. To je nádherné. Rozhodně mě to nahlodalo o kousek dál v přemýšlení o třetí princezničce nebo snad princátku? (Zkusím to večer nadhodit manželovi). Ale k odpovědi na tvou otázku - maliník si samozřejmě můžeš nasušit. Já ale šikovná na tyhle věci nejsem, takže po dlouhém shánění po lékárnách jsem to zkusila v čajové speciálce a byla jsem úspěšná. Taky mě překvapilo, že cena jednoho sáčku je jenom 18,--Kč, říkala jsem si, že bylinky budou asi dražší. A myslím, že v prodejně se zdravou výživou typu Vega bys mohla uspět taky. Přeju co nejlehčí porod a hlavně zdravé a krásné miminko.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.