To vypada, jakoby se matky vyzivaly v jezdeni blatem a v utirani kolecek o spolucestujici :o)))) Pokud bydlite v prumerne civilizaci, asi mate asfaltove (dlazdene...) chodniky i silnice a potom jsou kola kocarku v mokrem pocasi stejne mokra a zaspinena, jako obuv jineho obcana vstupujiciho do prodejny. Pokud vim, maloktera z nas chodi v podzimnich pliskanicich s kocarkem po rozoranych polich a potom hned chvata do butiku ocistit kolecka.
Cely zivot jezdim v Praze MHD a jednou jedinkrat mi dite obtisklo boticku na bundu (sedelo za mnou na sedacce v tramvaji). Zato uz mi hodnekrat taskou roztrhly silonky damy bez deti, panove v nejlepsich letech a jine bezproblemove skupiny cestujicich. A kolikrat mi ti sami poslapali boty... jo, jo, kdo chce kocarky a deti nenavidet, hul si najde ;o) J.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.