Chci napsat svůj názor:
Za prvé - moje babička vždycky říkala "každý si k tobě dovolí jenom a pouze to, co mu dovolíš ty sama" - takže pokud mě někdo bude vyhrožovat, že mě udá, udám ho já sama právě za to vydírání a vyhrožování. V dnešní době je nutné nedat takovýmto lidem šanci. Už i malé děti zkouší kam až mohou zajít a je nutné jim nastavit hranice.
Za druhé - důležité je nebát se to řešit - při udání na polici to policie musí začít vyštřovat a pokud nezačnou a mají "blblé kecy", vždycky platí, že každý policista má nadřízené a ti mají taky nadřízené - žijeme v právním státě a zákony platí pro každého (i když uznávám, že tato doba někdy nahrává spíš grázlům).
Za třetí - žádný právník ani advokát se nebude snažit jen tak. A i on se musí živit. Pokud mi nevyhovuje jeden ani druhý, musím hledat tak dlouho, až najdu takového, kterého opravdu zajímám a nejsem jenom předmětem výdělku.
Za čtvrté - spíš pro příště - nehledat paní na hlídání přes inzerát, ale přes kvalitní agenturu, která se jimi zabývá - je to sice dražší, ale opravdu kvalitní agentury zaměstnávají jenom spolehlivé lidi, mají ověřeny jejich vztahy, majetkové poměry, zdraví, trestní restřík, dokonce jsou pojištěny proti škodám - takovéto lidi u nich nemají šanci a navíc si většinou ještě můžeš dát požadavek, koho do rodiny chceš - např. starší paní apod. Nám jednu dobu hlídala paní před důchodem a byli jsme maximálně spokojeni. Kluci ji dodneška mají za svoji další babičku.
Předchozí