A o tom to je. Já osobně taky chodím nakupovat tam, kde mi vyjdou vstříc. Když se mi narodila první dcera(nyní 11let), bylo běžné nechávat kočárek i s dítětem před obchodem. Ale po únosu Tadeáška se vše změnilo. Já jsem si pořídila krosničku na záda a veškeré nákupy byly se zátěží na zádech :o)) Dnes mám dvouletou dceru a musím říct, že se to o hodně zlepšilo. Ale vždy obdivuju maminky s malými dětmi v obchodě. Nákupní košíky jsou fajn, pokud nemáte živé dítě. Kolikrát jsem viděla maminku, která se natáhla pro zboží a její ratolest v mžiku balancovala na hraně košíku Brrr. Rada pro obchodníky ... co takhle pár vozíků s bezpečnostními řemínky??? Další nedostatek vidím na parkovištích ... pro postižené jsou širší parkovací pruhy, to je v pořádku, ale co maminka, která potřebuje větší manévrovací prostor, aby mohla vytáhnout svou ratolest ze sedačky a věřte, že u dvouletého dítěte je to občas problém. Když jsme byli ve VB byli tam místa pro auta s dětmi....super. A je to zase o lidech ...neviděla jsem nikoho kdo by to zneužíval. A o tom to je...:o))
Předchozí