Dobrý den paní Naštvaná,
Chtěla jsem se zeptat, co je pro Vás normální rodina? Myslíte si,že rodina kde se chtějí postarat a vychovat i jiné děti než jejich vlastní, které se jim narodily, nejsou normální? Já osobně před takovými lidmi smekám. Pracovala jsem určitou dobu v dětském domově, ale i přesto,že jsem ty děti milovala, nenešla jsem v sobě dost odvahy k tomu abych nějaké děcko adoptovala, nebo si ho vzala do pěstounské péče, právě proto,že vím kolik je potřeba síly k tomu poradit si z traumaty ( a u většiny dětí i se zdravotnímy problémy), které si tyto děti, ne svojí vinou neseou do života. A pokud se stát rozhodl pomoci rodinám které se o ty děti, které jejich vastní rodiče připravily o šťastné dětství, alespoň trochu finančně podpořit, jsem tomu ráda. Víte kolik stojí péče o odložené dítě v ústavu? A ačkoli vím, že většina personálu se snaží dát dětem co nejvíce, nikdy to nebude máma a táta. Vím, že mladá rodina dnes, to nemá jednoduché, sama mám 2 děti, a máme se s manželem co ohánět, ale byla naše volba a štěstí pro naše děti, že se o ně chceme dobře postarat.
Předchozí