Ahojte, tak to je fajn že už v létě můžete dělat parádu u bazénu ( s krásným pupíkem ) No a ty Vánoce se už blíží a my s Kájou už se na ně móóóc těšíme, no myslím že Kája o něco víc a chystáme se napsat Ježíškovi. Karolína má v tom celkem co by chtěla na prvním místě je "prsatá panenka " tedy Barbína (chuděrka malá ještě žádnou nemá, protože se mi tenhle druh panenek nezamlouvá ) a tak jsem říkala že ji žádnou nekoupím a že možná Ježíšek? a zavedla jsem babičku do Tesca a spolu jsme jednu Stefi koupili - koupila ji teda babička, a já jsem dodržela slovo ( že ji nekoupím :-))) no a dále by chtěla aktovku s vodní vílou Arielou - to si počká minimálně rok,a střevíčky s podpatkem - hrůůůůza dobrá na zlomení nohy ( měla jedny které se zaplaťpánbůh zlomily ) a nyní touží po dalších....Tak uvidíme jak to bude se zlobením a jestli ten Ježíšek vůbec k nám dorazí.
A jak to vypadá u vás s dárečky??? a s těšením na Vánoce
Mějte se co možná nejlíp a přeju Lucince brzký návrat do školičky M
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.