Přidat odpověď
Ahoj Alžběto, tak já se první zapojím do tématu. Tohleto je totiž moc zajímavé a s chlapem si o tom člověk moc nepopovídá. Chlapi mají podle mě jen jeden způsob... ale třeba se pletu a dozvím se tu o chlapech něco nového.
Tak k těm mým způsobům:
1)klitoridální o. - klasika (rukou, jazykem, penisem, vibrátorem nebo třením o něco), podskupina je klitoridální bez dotyku ruky - proudem vody nebo fénem. To je fajn před spaním jako rychlovka, když vím, že nic nebude, ale cítím napětí. Většinou jich je víc za sebou.
2) vaginální o. - při milování hlavně na koníčka nebo zezadu, vzácnější, s vibrátorem se mi nedaří :o( Podaří se méně často než 1), je křehký a snadno se náběh na něj rozplyne třeba i jen změnou polohy. Pro mě stále trochu záhada.
3) g-bodovy o. - u mě velice krátký, spíš takový záblesk místně ohraničený, prstem nebo vibrátorem nebo pomocí venušimých kuliček, na takové prohlubni asi 1x1 cm na horní straně pochvy.
4) o. drážděním prsních bradavek - poprvé a naposled při kojení, od té doby se už nedaří, asi prsa nejsou už tak citlivá.
5) samovolný o. - přichází zničehonic, jde jakoby z břicha a není přesně ohraničený. Stává se mi, že mě probudí v noci, když nemám minimálně 14 dní sex (týden nestačí :o), ale v těhotenství se mi to stávalo dost i během dne (asi díky většímu prokrvení pánve). Moc neuspokojí, spíš vzruší ;o)
Poskupinou tohohle je o. ve stresu - teď se mi nestává (asi nemám stres :o), ale když jsem byla ve škole a v práci, tak jsem ho měla často když třeba končil časový limit pri písemce a už se mělo odevzdávat a v práci třeba když na mě někdo čekal ať už jdu (třeba na oběd)a já musela ještě rychle něco dopsat nebo tak. Psychicky ne vždycky úplně příjemný, fyzicky úžas a docela dlouhý.
6)Několikrát v životě jsem zažila něco, co nevím jak mám nazvat, tak dejme tomu o. celého těla, kdy jsem se tak vzrušila a cítila takovou lásku k partnerovi (mému nynějšímu manželovi) a jeho lásku ke mě, šlo to od hlavy dolů a celé tělo bylo jedna velká erotogenní zóna. Teď (po 8 letech manželství) se mi to už nestává ;o) ale to je asi normální vývoj.
7) tlakový poloorgasmus - někdy třeba při dlouhé jízdě autem nebo busem se podaří tisknutím stehem k sobě a svíráním a povolováním svalů pánevního dna vyvolat velice příjemný pocit na hranici o., někdy taky pri cvičení kalanetiky.
8)žádný o. :o)) Když jsem používala hormonální antikoncepci, tak se všechno to, o čem píšu nahoře, kamsi vytratilo a najednou nebylo nic. Partner šílel a pilule letěly do koše.
Tak to je asi všechno.
Prý existuje anální o., ale zatím jsem neměla tu čest (i když anální sex neodmítám), takže mám o jeho existenci svoje pochybnosti (ale třeba budu ještě překvapená..:o)))
Doufám, že se tu osmělí ještě někdo jiný, ať mi to není hloupé.
Alžběto, těším se na tvoje sedmero!
Předchozí