| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj totifee

Nejprve vymezím sílu orgasmu, použiju Masterse-Jonsovou,u mne platí:mírný orgasmus(asi do 6 stahů pochvy)střední/asi do 10 stahů), silný (nad 12 a i mnohem více-je zničující)
Okomentuji Tvoje způsoby:
1.Poštěváček, ano jak píšeš:ruka,jazyk,penis,vibrouš,tření,sprcha,fén!...dodámbradavkou milenky, možno i stříkat z prsu mléko-
2,vaginální-líčíš přesně-i křehkost, pokud ale dělá milenka-físting-pak ony zdrcující-za 2 hodky jich mám desítky-
3, G -bod:ano velmi silný, manžel přivodí jen mírný, ženy ví jak na to, takže velmi silný(možno dělat i přes prdelku)
4,Prsní bradavky-u dítěte, pravě kojím 5.měsíc druhé dítě v tandemu s prvním-krásné a něžné, skoro pokaždé. Když mne vydatně saje manžel nebo kamarádky-velmi silné,opakující se-praktikuji mnohokrát týdně
-udělám se i masáží bradavek a dvorců konečky pěti prstů, současně na obou prsech-v současnosti smáčeno mým mlékem, mimo laktaci olejíkem
5,samovolný-bohužel nemám-snad když jsem byla v 8.-9. měsíci a kamarádka mi čůrala na bříško-mohutné, sériové orgasmy-ale jen v těhu-(na konci druhého těhu, v 39.tt orgasmus přešel rovnou v kontrakce a porod
6,celotělový-líčíš krásně-zažívala jsem při touze zplodit dítě-já to nazývám celá se miláčkovi OTEVŘÍT, lůno i duši, zcela se oddat,zažila kolem ovulace při obou oplozeních-nádhera!!!
7,tlakový poloorgasmus--u mne může být i orgasmu-ano při dlouhé jízdě-to je silný stav vzrušení, většinou pokazí nějaká dopravní situace, ale v dopravní zácpě se stahuji tak intenzivně, že se i udělám-sem počítám i tzv.předváděcí orgasmus-když je v pruhu vpravo v autě krásná žena, když cítím že se jí líbím a dívá se na mne, svírám se, zvedám klín, mimikou ukazuji vzrušení= skutečné,dokážu se snadno udělat...jednou po průjezdu jistého města dívka zastavila, já také a byl postupný orál na kapotě-občas se scházíme dodnes
8,verbální, bez manuální stimulace-je to krásná předehra s manželem či kamarádkou:
--telefonem
--na chatu
--kdekoliv v klidu, když mi příjemný muž či žena vypráví, co by mi dělal-(a)...prima je kavárna,
--přímý popis-asi nejkrásnější z verbálních-ležím nebo sedím, nahá, široce rozevřená, vypjaté prsy, manžel nebo kamarádka sedí v bezprostřední blízkosti mé berušky a popisují co vidí, změnu při rychle nastupujícím vzrušení, změnu velikosti obojích pysků, poštěváčku, tvarů, barvy, orosení, pramínek až po orgastické stahy pochvy...podmínkou je-do orgasmu žádný dotek...
9,říkám mu sdílený:znám jen z milování se ženou, vlastně jen když provádím físting, tak při bouřlivém orgasmu, orgasmech partnerky se také bez dalši své stimulace opakovaně udělám.
10,asi mne ještě napadá desátý, čtení silně erotických textů bez vulgarismů.

Totiffe pá A.
Napadlo tě totéž co mne?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.