Při čtení vašeho příspěvku se mi oči zalily slzami,neboť jsem si vzpomněla na porod svého prvního syna-jako bych to psala sama.Porod ve 32.týdnu, akorát ve FN Hradec Králové a syn měl o 10dkg a 1cm více.Mě,bohužel, nechali rodit normálně,což se zřejmě podepsalo na zdravotním stavu mého syna-došlo u něj ke krvácení do mozku a navíc byl také kříšen.Dnes je mu 14let,je to šikovný kluk, ale v životě to bude mít složitější-je tělesně postižený a pohybuje se na vozíku.No a s ne příliš taktním jednáním personálu nemocnice jsem se také setkala.Když jsem ležela na "hekárně" ptala jsem se sestřičky, jestli takhle malé dítě má vůbec šanci přežít.Čekala jsem odpověď typu:Takových dětí už se tady narodilo a to byste koukala.... Místo toho mi sestra řekla:Vždyť jste ještě mladá,vy ještě budete mít dětí!! Všechno korunoval lékař z oddělení nedonošených dětí,když mi chtěl sdělit ultrazvukový nález-oboustranné krvácení do mozku.Řekl:Nic si z toho nedělejte, za války lidem ustřelili půl mozku a taky mohli žít...!!!Tak tohle mi sdělil odborník! Vám ale přeji,ať máte štěstí na skutečné odborníky a ať vám váš chlapeček dělá jen samou radost!!!
Předchozí