Jestliže potřebuji nakoupit a v obchodě mi řeknou at nechám kočárek venku !! příp. i s dítětem - což je pro mne nemyslitelné je tento obchod už navždy "ztracen " a už tam nikdy nejdu nakupovat.Obchodníci si ještě bohužel neuvědomují, že zákaznici jsou ti lidé, kteří jim přinášejí peníze a svým chováním je zatím odrazují. Ještě horší situace je dle mých zkušeností na úřadech a v bankách, kde to řeším tak že v případě že nemám malého v autosedačce nebo v klokance, ale vydali jsme se ven s kočárkem tak zvoním na zvonek pro invalidy a čekám, většinou dost dlouho, až mi někdo z úředníků pomůže přes schody, které většinou jsou pro mne nepřekonatelné. ( nyní opravdu lituji všechny postižené spoluobčany, kteří jsou na inv. vozíku ) chce to jen pevné nervy - a vydržet vždyt i tito úředníci jsou ( nebo donedávna byli - pokud jsem byla v práci ) placeni z mých daní. Eva Berry
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.