| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku (Ne)(Vše)mocní psychologové

Pane psychologu,
nechtela jsem nijak reagovat na prispevky na muj clanek, ale verte, ze Vy rozhodne patrite k tem nemocnym psychologum.
Vase diagnozy jen z nekolika slov na netu, aniz vidite daneho cloveka - smekam pred Vami. Jste jiste odbornik na slovo vzaty a gratuluji Vasim potencialnim klientum.
Presne jste odhladl, ze se "nalepky" mentalni retardace bojim jako cert krize - ono tmave dite a jeste "mental" to rozhodne nebude mit v zivote lehke. Navic, vzhledem k tomu, ze jsem s ditetem stale a neustale, dovolte ac laik - tak jsem schopna rozeznat, kde jsou hranice meho ditete.
A myslim si, ze od pocatku mi vadi, ze si sluvkem "retardace" vypomahaji pani psycholozky tam, kde je na miste deprivace.
A nakonec - supliky jsou krasna vec a svet by byl urcite strasne jednoduchy, kdybychom kazdeho z nas mohli strcit do nejakeho supliku a bylo by vyreseno. Jenze mozna o to je ten zivot krasnejsi, kdyz kazdy z nas je "individum" - to je myslim dokonce zakladni pojem psychologie. A kazde individum ma narok na svuj koktejl individualnich vlastnosti, emoci, znalosti a ja nevim ceho jeste. Proto INDIVIDUM - a to se bohuzel nemusi vzdy do prislusneho supliku p.psycholga vejit.
P.psychologu, ja Vam z celeho srdce preji, aby Vas zivot byl i nadale tak cernobily jak nam ho jevite ve svych komentarich a aby jste i nadale mel tak rychle soudy jako mate - mate urcite nesmirne jednoduchy zivot, protoze pro VAs je vse rozhodnute a vyresene raz dva. A verte, zavidim Vam - ja nad svym zivotem a svych milych dost premyslim a jsem se soudy velice, velice opatrna. Slovo je zbran a muze velice zranit a vyrcene slovo nedostanete zpet ani parem koni.
Hezky den, BAra

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.