hezká a mě sympatická metoda, ale je to vhodné jen pro lidi, kteří už předem trochu počítají, že to může nedopadnout (nebo dopadnout?)dobře. A de´tátko by v tomto případě uvítali. U nás je to stejně máme dva prcky já mám tělísko, ale v případě selhání máme vyřešeno. Co se má stát stane se a bylo by o radost víc :) A co se týče "selhání" antikoncepce tak já se přikláním k táboru příznivců. Ale je to člověk od člověka jiné. já vím, že můj manžel by byl nakonec opravdu rád a určitě by se necítil podvedený. To si musí pisatelka vyřešit sama. Jen ona svého manžela zná a snad dokáže odhadnout jak by reagoval. Já měla první dítě plánovaně a chtěne rok po maturitě. Jsem toho názoru, že finanční tíseň dobrý vztah upevní a v případě špatného spíše jen urychlí krach.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.