A ještě něco: podvodem ke štěstí nepřijdeš. Je mě špatně z toho, co jsou některý holky schopný udělat pro svý ego. Nedivím se negativním reakcím těch manželů. A pokud má někdo jako vyhlídku na 2. dítě splácení hypotéky, tak je to u mně, slušně řečeno nezodpovědnost. My si s manželem nejdřív investovali do bydlení, pak jsme se vzali a pak přišly děti. Myslím, že v dnešní době hypotéka a velká rodina nejdou dohromady (pro normálně postavenou českou rodinu, ne pro multimilionáře). Tolik můj názor.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.