Milá Markéto!
Reagoval jsem na předchozí příspěvek, kdy pisatelka (J.) vyjádřila svůj názor, že se autorka článku nestará o svoje dítě. Jediná pasáž, z které si mohla udělat tento závěr byla ta, kterou jsem Vám okopíroval. Z Vašeho příspěvku totiž nebylo zřejmé, že jste tuto pasáž četla - seriózní příspěvek do diskuse by neměl obsahovat kousavou ironii, ale fakta, která jste neuvedla. Příklad: "Podle mého názoru je v pořádku, když matka roční dítě nechává u babičky, chodí do práce a odpoledne si jej vyzvedne. Hezký den Markéta."
Z toho, co jste napsala, je zřejmé, že nerada vyjadřujete přímo svůj názor a kromě toho je z Vašeho příspěvku cítit hodně agresivity.
Jestli jsem tedy dobře pochopil, nechápete, proč pisatelka J. považuje chování autorky textu za nedostatečnou péči o dítě.
Jinak z článku, jeho obsahu, určitých symbolů a vyjadřovaných emoci mám za to, že by si jeho autorka měla v terapii dořešit svoje "vnitřní dítě", protože její postoj je v některých směrech jak vůči dětem, tak vůči partnerství nezralý.
Předchozí