My máme dva kluky, mladší se narodil s VVV. Už je v pořádku, ale dalo to zabrat a už týden po porodu jsme se shodli, že dost. Když na to budeme mít peníze, adoptujeme, protože jsme původně chtěli aspoň 3.
Hormony nesmím, tělísko nesnesu, kondom manžel nechce a ani mně nevyhovuje. Ještě když jsem měla danu, nedostala jsem měsíčky. Napřed jsem byla šťastná, manžel ne, ale potrat ani náhodou, tak jsme se s tím smířili během asi dvou dní. Ale pak se těhotenství nepotvrdilo, já jsem dostala injekci, a bylo po těhotenství. Oba dva jsme si oddychli, domluvili jsme se, že když já to třetí chci tak manžel nemá nic proti, taky chce, ale až se oddlužíme. Příští měsíc jsem si nechala vzít danu a manžel si domluvil vasectomii (podvázání chámovodů), protože nám neumožnili mou sterilizaci. Jsme oba spokojení, a já i kluci se těšíme na třetí mimi, až tatínek usoudí, že už to zvládne :-) (to byla sranda, až zjistíme, že to zvládneme finančně)
Řešte to jakkoliv, ale dohodou. žádné podvody nemají smysl. A jestli to manžel myslí vážně, že už mimi nechce, má možnost taky něco udělat a nenechávat zodpovědnost jen na ženě. Můj muž zodpovědnost převzal a já si ho za to vážím ještě víc než dřív.
Třeba se dozvíš, že chce ale ne hned, a budeš mít jasno. Ale jestli jen čeká, pak popohnat vysvětlováním, že by to pak třeba nešlo, to rozhodně doporučuju.
Předchozí